Η Φάρμα μας

Η φάρμα Caesar’s Snails είναι μία οικογενειακή επιχείρηση εκτροφής σαλιγκαριών, που βρίσκεται στην όμορφη πόλη της Έδεσσας και ιδρύθηκε το 2015. Το μικροκλίμα της περιοχής μας είναι ιδανικό για την ανάπτυξη των σαλιγκαριών. Αποτελεί μια σύγχρονη μονάδα με άδεια λειτουργίας από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής Πέλλας και κωδικό εκτροφείου, στην οποία τηρούνται όλοι οι κανονισμοί και οι προϋποθέσεις του Ελληνικού κράτους για τη λειτουργία της.

Η μέθοδος εκτροφής που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα βιολογική, ενώ παράλληλα δεν γίνεται καμία χρήση αντιβιοτικών και συντηρητικών.
Το είδος σαλιγκαριού που εκτρέφουμε είναι το Helix Aspersa Maxima, γνωστό και ως Κρητικός Χοχλιός. 
Η για μεγάλο χρονικό διάστημα μελέτη του αντικεμένου της σαλιγκαροτροφίας, μας έδωσε την δυνατότητα της οργάνωσης της μονάδας έτσι ώστε να υποστηρίζει τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες των εκτρεφόμενων σαλιγκαριών.

Η επιμέλειά μας ως προς την σωστή διαχείριση της παραγωγικής διαδικασίας και την ορθή τήρηση των κανόνων υγιεινής, αποτελεί το βασικότερο στοιχείο της μονάδας μας. Εξελισσόμαστε συνεχώς, η εμπειρία που αποκτούμε με την εργασία μας βοηθά στην συνεχή μας βελτίωση, καθώς έχουμε καταφέρει να προσαρμόσουμε την παραγωγική διαδικασία στις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής μας.

Με πολύ σεβασμό και αγάπη για τα σαλιγκάρια, εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα για να σας παρέχουμε τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας.

Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε!

Caesar’s Snails
Σαλιγκάρια υψηλής ποιότητας

Έδεσσα, Ελλάδα

caesarsnails@mail.com

+30 6970 109220

Ακολουθήστε μας